П`ятниця
26.04.2024
02:24
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Відділ освіти Іршавської райдержадміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 257

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 26 » Переможці IV етапу
17:16
Переможці IV етапу

Місто Львів приймав учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Закарпатська команда привезла дві нагороди.

Диплом ІІ ступеня здобула  Палош Анастасія Андріївна, учениця 9 класу Ільницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Іршавської районної ради Закарпатської області.

У кожного учня є свої стимули ходити до школи, виконувати завдання, отримувати оцінки. Хтось це робить, щоб догодити батькам, хтось – щоб бути кращим, хтось – бо так роблять усі. Але є й такі – юні та допитливі- які знають, для чого треба вчитися , завчасно окреслюють свою мету і при цьому отримують задоволення від самого процесу навчання, пізнання цікавого світу знань.Саме такою є Настя Палош – учениця 9-го класу Ільницької загальноосвітньої І-ІІІ ступенів. Талановита, здібна, наполеглива, закохана в рідну мову та історію, дівчинка є учасницею та призеркою щорічних районних та обласних учнівських олімпіад. Вже другий рік поспіль достойно представляє Настя Закарпатську область на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з історії. Цьогоріч знову привезла додому «срібло» .

Хай захопленість науками , бажання та здатність учитися, фахова майстерність учителів та віра батьків у свою дитину допомагають Насті досягати перемог і в майбутньому.

 

Команда юних географів у складі 8 учнів, які захищали Закарпаття у м. Миколаєві на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади, показала прекрасні результати – 6 призових місць.

Диплом ІІІ ступеня здобув Андрій Сочка, учень 8 класу КЗ " Вільхівський заклад загальної середньої освіти  І – ІІІ ступенів" Іршавської районної ради Закарпатської області.

Сочка Андрій  зарекомендував себе старанним, дисциплінованим учнем. Має високий рівень навчальних досягнень із усіх предметів. Легко засвоює програмовий матеріал, як із предметів гуманітарного, так і природничо-математичного циклу.

Сочка Андрій – обдарована особистість із високими здібностями. Має міцну основу сформованих знань, умінь та навичок, бере активну участь у всіх шкільних та районних олімпіадах. Учень здобув перемогу в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських олімпіад із географії,математики, хімії та має ІІ місце з фізики, біології. Є призером ІІІ(обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та отримав диплом ІІІ ступеня у ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії .

Учень тактовний, чемний,з повагою ставиться до старших та вчителів. Приємно вражає висока культура спілкування. Він цілеспрямований, докладає усіх зусиль для досягнення поставленої мети. Відповідально ставиться до виконання доручень, має активну громадську позицію.

Веде здоровий спосіб життя. Завжди дотримується правил і норм поведінки.

Комунікабельний, щирий, доброзичливий у стосунках із однолітками. Серед однокласників має багато друзів, користується авторитетом. Може підпорядковувати свої особисті інтереси інтересам колективу.

 

 

 

 

Переглядів: 574 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

...

...

...

Пошук

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів