Четвер
28.03.2024
14:20
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Відділ освіти Іршавської райдержадміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 257

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Вересень » 5 » ВІДБУЛАСЯ ЩОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ІРШАВСЬКОГО РАЙОНУ
18:38
ВІДБУЛАСЯ ЩОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ІРШАВСЬКОГО РАЙОНУ

        alt 

 

 

 

29 серпня, у районному будинку культури відбулася щорічна серпнева конференція освітян Іршавського району. 
   Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ради Віктор Симканинець, начальник відділу освіти РДА Єлизавета Яцканич, директори шкіл, вчителі та запрошені учні.

Робота конференції розпочалася під звучання державного гімну України. Після чого, хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських воїнів і мирних громадян України, які загинули у війні, захищаючи нас та нашу державу та поклали квіти до пам’ятника воїнам-визволителям  доручивши це кращим учням.

Для присутніх виступили вокальний дует у складі Марії Поп та Ірини Паньканинець з піснею «Квітка-душа».

Після чого, керівники району нагородили грамотами та цінними подарунками учнів за успіхи у навчанні, а також учителів та наукових керівників, котрі зуміли не тільки віднайти талановиту дитину, але й допомогли їй повірити в свої власні здібності, не жаліючи сил, наснаги, знань для юних розумників.

Далі начальник відділу освіти Єлизавета Яцканич виступила з доповіддю «Підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2017-2018 навчальному році та завдання на 2018-2019 навчальний рік», де підвела підсумки за минулий навчальний рік та розповіла  про перспективні плани роботи на новий навчальний рік.  

Єлизавета Михайлівна зазначила, що забезпечення високоякісної освіти в районі на всіх її етапах і рівнях розглядалися і розглядаються як першочергове завдання сьогодення. Відповідно до цих першочергових завдань  відділом освіти, навчальними закладами та установами освіти району за активної підтримки органів місцевої влади та місцевого самоврядування, батьківської громадськості в минулому навчальному році вживалися заходи для забезпечення функціонування галузі освіти району,її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу мешканців району до якісної освіти. Зокрема, організація роботи з обдарованими дітьми, професійний розвиток педагогічних кадрів, організація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, комп’ютеризація та інформатизація закладів освіти, збереження і покращення матеріально-технічної бази закладів освіти району тощо.

Заслухавши доповідь начальника відділу освіти керівники району привітали усіх новим навчальним роком, висловили вдячність за творчу і сумлінну працю, і побажали усім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків, хороших учнів, миру і злагоди у державі. 
    На завершення конференції  було оголошено рішення колегії про присвоєння премії ім. Августина Волошина начальнику відділу освіти Яцканич Єлизаветі Михайлівні. 

Матеріал з офіційного сайту Іршавської РДА

alt

alt

alt

alt

 

Переглядів: 611 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

...

...

...

Пошук

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів