П`ятниця
03.05.2024
10:39
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Відділ освіти Іршавської райдержадміністрації
Головна Реєстрація Вхід
ЗНО »
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 257

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 10 » ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ - 2016: читали, чули, знаємо!
09:56
ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ - 2016: читали, чули, знаємо!

  Ми, учні_____класу _______________________________________________________________

                                                                                              навчальний заклад

_________________________________________району/міста__________________________області, знаємо, що у 2016 році вступити до вищих навчальних закладів України можна за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), а результати ЗНО з української мови і літератури (українська мова) та з математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) будуть зараховані як результати ДПА.

 

¦ Ми поінформовані, що у 2016 році ЗНО проводиться з української мови та літератури (05.05), математики (11.05), історії України (13.05), російської мови (03.06), іспанської мови (06.06), англійської мови (07.06), німецької мови (08.06), французької мови (09.06), біології (10.06), фізики (13.06), географії (15.06), хімії (17.06).

Нам відомо, що можемо скласти тести не більше як з чотирьох предметів.

 

§ Знаємо, що необхідно самостійно ознайомитися з правами та обов’язками учасників ЗНО, що визначені Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти (затвердж. постановою КМУ від 08 липня 2015 р.№533), та визначитись з предметами, результати ЗНО з яких потрібні для вступу (правила прийому до вибраних вищих навчальних закладів).

 

  1.  Повідомлені, що для участі у ЗНО необхідно зареєструватися з 01 лютого до 04 березня 2016 року за допомогою програми, розміщеної на сайті http://testportal.gov.ua.

Про спосіб та умови реєстрації можемо дізнатися з Порядку реєстрації осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні… (затвердж. наказом МОНУ від 11 грудня 2015р. № 1278).

 

. Знаємо, що сформовані пакети реєстраційних документів необхідно віддати вчителю нашої школи ______________________________________________________(прізвище, ініціали вчителя),  який централізовано надішле їх до ІФРЦОЯО.

За умови правильного оформлення реєстраційних документів, з регіонального центру на адресу нашої школи для кожного з нас надійдуть листи з:

aсертифікатом ЗНО,

aреєстраційним повідомленням учасника ЗНО,

aінформаційним бюлетенем,                                

aповідомленням про створення специфічних  умов (за потреби).

 

q Поінформовані, що у випадку внесення змін до реєстраційних даних, потрібно звернутися до свого навчального закладу, щоб централізовано надіслати до ІФРЦОЯО новий пакет реєстраційних документів разом з отриманим раніше сертифікатом зовнішнього незалежного оцінювання. Уносити зміни у свої реєстраційні дані ми можемо до 18 березня 2016 року (дата визначається за поштовим штемпелем).

 

3 Повідомлені, що сертифікат слід зберігати не ламінуючи. Відновлення втраченого чи зіпсованого сертифіката можливе тільки у регіональному центрі (послуга платна).

 

Ï Ознайомлені, що факт надходження реєстраційної картки до пункту обробки ІФРЦОЯО є підставою для опрацювання персональних даних у процесі підготовки та проведення ЗНО, їх використання під час вступу до вищих навчальних закладів відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних”.

 

L Попереджені, що під час кожного тестування в аудиторіях буде проводитись засвідчення відсутності засобів зв’язку (в тому числі “мобілок”), пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, їх складових частин за допомогою металошукачів та ін. Знаємо, що у випадку виявлення заборонених засобів, будемо позбавлені права на продовження роботи над тестом з усіма наслідками.

 

( Нам відомі телефонний номер ІФРЦОЯО 0342-75-09-75, за яким можемо отримати додаткову інформацію про ЗНО, та адреса сайта регіонального центру www.test.if.ua .

 

?  Свідченням ознайомлення з даною інформацією є підпис кожного з нас на цій листівці.

 

Прізвище, ім’я учня

 

 

 

Підпис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

М.П.

 

Класний керівник

 

Директор НЗ

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 519 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

...

...

...

Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів