Вівторок
23.04.2024
22:27
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Відділ освіти Іршавської райдержадміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 257

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Квітень » 26 » Районний семінар щодо впровадження гри «Джура» в закладах освіти
10:56
Районний семінар щодо впровадження гри «Джура» в закладах освіти

25 квітня 2019 року в адмінбудинку Іршавського райЦПР відбувся районний семінар з питань впровадження гри «Сокіл» («Джура») в навчальних закладах району. Пропозицію щодо проведення даного заходу подав Олег Боднарчук – завідувач відділу національно – патріотичного виховання Українського державного центру національно – патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, що в м.Київ. Відділ освіти Іршавської райради та дирекція Іршавського райЦПР відгукнулися на цю пропозицію і провели семінар спільно з представниками шкіл району, які відповідають за гру «Сокіл» («Джура») у своїх навчальних закладах.

Директор Іршавського райЦПР - Іван Терпай урочисто відкрив семінар, познайомивши всіх присутніх з гостями. Серед почесних гостей були: О.С.Боднарчук - завідувач відділу національно – патріотичного виховання УДЦНПВКТУМ з м.Києва, А.А.Андрішко – головний спеціаліст відділу освіти, М.П.Дикий – начальник відділення зв’язку та інформатизації, старшина Іршавського районного військового комісаріату,  В.В.Лисовський – начальник гірсько-пошуково-рятувального відділення (м.Іршава).

Метою даного семінару було надання методичної допомоги щодо організації і проведення шкільних та районного етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

Андрій Андрішко у своєму виступі розповів про заходи, які проводяться в навчальних закладах Іршавщини з метою національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання протягом навчального року.

Олег Боднарчук у формі діалогу детально ознайомив усіх про цю гру, як систему патріотичного виховання та організацію дитячого самоврядування в школі, пояснив, як впроваджувати в навчальних закладах Іршавщини гру «Сокіл»(«Джура») і залучати до неї молодь.

Завідувач туристсько-краєзнавчого відділу Іршавського райЦПР Ольга Боднар повідомила всім присутнім перелік навчальних програм для впровадження в навчальних закладах гуртків національно-патріотичного і військово-патріотичного виховання.

Заключним виступом методист Іршавського райЦПР – Леся Осійська детально ознайомила всіх присутніх педагогів з умовами проведення І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), який розпочнеться 3 травня 2019 року в урочищі Ставліш, що на околицях Іршави.

Після прослуханої інформації всі учасники семінару (а їх було 54 особи) долучилися до обговорень проблемних питань, які виникають під час підготовки і проведення різних етапів гри «Джура».

Непомітно втік час, відведений на семінар, адже обговорювалися важливі питання, які стосуються виховання майбутнього покоління, виховання юних патріотів своєї держави. Єдине обурює всіх присутніх дорослих: що все робиться на власному ентузіазмі, який , можливо, колись оцінять ті, кого ми виховаємо!

Переглядів: 779 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

...

...

...

Пошук

Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів